Bisnes Cenderahati Boleh Untung Bersih Sampai RM1K-5K Ker?

Ramai yang TAK PERCAYA LANGSUNG bila saya cakap ada bisnes dari rumah jek tapi boleh untung bersih sampai macam nie…

bisnes cenderahati, cenderahati murah, cenderahati perkahwinan murah, cenderahati korporat murah, perniagaan cenderahati, cenderahati perkahwinan, pembekal cenderahati malaysia, cenderamata korporat murah di Malaysia

bisnes cenderahati, cenderahati murah, cenderahati perkahwinan murah, cenderahati korporat murah, perniagaan cenderahati, cenderahati perkahwinan, pembekal cenderahati malaysia, cenderamata korporat murah di Malaysia

bisnes cenderahati, cenderahati murah, cenderahati perkahwinan murah, cenderahati korporat murah, perniagaan cenderahati, cenderahati perkahwinan, pembekal cenderahati malaysia, cenderamata korporat murah di Malaysia

Dan sampai GELENG KEPALA mereka dibuatnya apabila saya cakap mudah giler bisnes dari rumah ini nak close sales…hanya pakai Whatsapp ngan facebook jekkk…. 😛

bisnes cenderahati, cenderahati murah, cenderahati perkahwinan murah, cenderahati korporat murah, perniagaan cenderahati, cenderahati perkahwinan, pembekal cenderahati malaysia, cenderamata korporat murah di Malaysia

bisnes cenderahati, cenderahati murah, cenderahati perkahwinan murah, cenderahati korporat murah, perniagaan cenderahati, cenderahati perkahwinan, pembekal cenderahati malaysia, cenderamata korporat murah di Malaysia

bisnes cenderahati, cenderahati murah, cenderahati perkahwinan murah, cenderahati korporat murah, perniagaan cenderahati, cenderahati perkahwinan, pembekal cenderahati malaysia, cenderamata korporat murah di Malaysia

Bisnes dari rumah lagi sempoi yang saya maksudkan ini adalah BISNES CENDERAHATI!

Ramai yang gelak dengan saya bila saya mula-mula rekemen dengan mereka tentang bisnes ini tapi sekarang mereka pula yang TIRU bulat-bulat bisnes model ini… 😀

Masih ragu-ragu dengan bisnes cenderahati ini boleh kutip KAW-KAW punya sales? Baca FREE REPORT @ EBOOK PERCUMA mengenai bisnes luar biasa dibawah ini :

bisnes cenderahati, cenderahati murah, cenderahati perkahwinan murah, cenderahati korporat murah, perniagaan cenderahati, cenderahati perkahwinan, pembekal cenderahati malaysia, cenderamata korporat murah di Malaysia, bisnes cenderahati pdf, bisnes cenderahati free ebook

KLIK DISINI UNTUK DOWNLOAD SEKARANG!

p/s: DOWNLOAD EBOOK PERCUMA INI BAGI MEMBANTU ANDA MENDAPATKAN RAHSIA SULIT BAGAIMANA UNTUK MENJANA PENDAPATAN HANYA DARI RUMAH MELALUI BISNES CENDERAHATI INI!

bisnes cenderahati, cenderahati murah, cenderahati perkahwinan murah, cenderahati korporat murah, perniagaan cenderahati, cenderahati perkahwinan, pembekal cenderahati malaysia, cenderamata korporat murah di Malaysia

Advertisements

Testimonial Mereka Yang Dan Berjaya Dari Bisnes Cenderahati

Rata-rata memang tak percaya bila saya cakap bisnes nie boleh untung bersih sampai RM5K kalo kena dengan produknya…tapi bila mereka sendiri nampak bukti wassap dibawah ini…..

bisnes cenderahati, cenderahati murah, cenderahati perkahwinan murah, cenderahati korporat murah, perniagaan cenderahati, cenderahati perkahwinan, pembekal cenderahati malaysia, cenderamata korporat murah di Malaysia

bisnes cenderahati, cenderahati murah, cenderahati perkahwinan murah, cenderahati korporat murah, perniagaan cenderahati, cenderahati perkahwinan, pembekal cenderahati malaysia, cenderamata korporat murah di Malaysia

bisnes cenderahati, cenderahati murah, cenderahati perkahwinan murah, cenderahati korporat murah, perniagaan cenderahati, cenderahati perkahwinan, pembekal cenderahati malaysia, cenderamata korporat murah di Malaysia

bisnes cenderahati, cenderahati murah, cenderahati perkahwinan murah, cenderahati korporat murah, perniagaan cenderahati, cenderahati perkahwinan, pembekal cenderahati malaysia, cenderamata korporat murah di Malaysia

Kini tinggal anda pula nak rasai untung bersih sebegini rupa dari bisnes cenderahati ini….

Bagaimana nak dapatkan rahsia mujarab bisnes sempoi ini…???

Tapi jangan ingat PERCUMA laa…..benda bagus macam nie takkan nak bagi percuma jek… 🙂

Beli panduan sebegini HEBAT kalo kena caj RM200 sekalipon celah gigi jek korang bleh dapat balik punya…

Bagi mereka yang masih berminat dengan tawaran 100hari saya ini, teruskan membaca info dibawah ini… 🙂

Betul ker boleh berjaya dengan bisnes cenderahati ini?

bisnes cenderahati, cenderahati murah, cenderahati perkahwinan murah, cenderahati korporat murah, perniagaan cenderahati, cenderahati perkahwinan, pembekal cenderahati malaysia, cenderamata korporat murah di Malaysia

Panduan Bisnes Cenderahati RM5K Sebulan Terbongkar!

Malas saya nak sembang lebih-lebih lagi pasal bisnes baik punya ini…

Kalo korang rasa berbaloi korang teruskan baca, tapi kalo korang rasa ini sekadar HYPE semata-mata, korang bleh direct contact admin tanya terus betul ker produk yang saya ceritakan ini wujud atau tak? Macam mana? 🙂

Jom kita lihat modul utama bagi mereka yang ingin dapatkan panduan bisnes cenderahati ini….

bisnes cenderahati, cenderahati murah, cenderahati perkahwinan murah, cenderahati korporat murah, perniagaan cenderahati, cenderahati perkahwinan, pembekal cenderahati malaysia, cenderamata korporat murah di Malaysia

 

bisnes cenderahati, cenderahati murah, cenderahati perkahwinan murah, cenderahati korporat murah, perniagaan cenderahati, cenderahati perkahwinan, pembekal cenderahati malaysia, cenderamata korporat murah di Malaysia

  • Dalam modul ini saya dedahkan RAHSIA SEBENAR bisnes cenderahati ini dan mengapa bisnes ini sangat-sangat berpotensi.
  • Saya tunjukkan pada anda tentang kepada siapa yang anda MUDAH sasarkan produk ini supaya anda dapat tempahan tak henti-henti sampai tak menang tangan yer!
  • Saya guide anda tentang kategori-kategori yang ada pada produk cenderahati yang boleh anda jual pada pelanggan anda nanti tanpa ragu-ragu punya!
  • Bagi jimatkan masa anda, saya tunjukkan anda apa PRODUK HOT yang sentiasa mendapat permintaan tinggi dari pelanggan-pelanggan saya. ( INI YANG RAMAI MASIH TIDAK TAHU YER! )
  • Saya beri SHORTCUT untuk anda faham bisnes cenderahati kerana saya akan terangkan dengan terperinci kepada anda mengenai produk-produk cenderahati yang confirm LAKU KERAS punya laa!

 

bisnes cenderahati, cenderahati murah, cenderahati perkahwinan murah, cenderahati korporat murah, perniagaan cenderahati, cenderahati perkahwinan, pembekal cenderahati malaysia, cenderamata korporat murah di Malaysia

  • Saya kongsikan TIPS PENTING untuk bisnes startup supaya anda boleh terus jalankan bisnes ini dan terus dapatkan pelanggan TANPA BANYAK SOAL!
  • Bagi memudahkan anda faham bagaimana bisnes ini dijalankan, saya berikan anda ALIRAN bisnes YANG SEBENAR yang melibatkan pembekal, anda dan pembeli.
  • Masalah kebanyakan orang nak jalankan bisnes adalah modal, jadi kali ini saya akan guide bagaimana anda boleh jalankan bisnes ini TANPA MODAL. ( HAHA! TAK PERCAYA KAN! )
  • Bila kita nak bisnes mesti nak untung kan? Jadi saya akan tunjukkan bagaimana CARA MUDAH GILER untuk anda tetapkan harga jualan produk cenderahati anda dan bagaimana nak kira keuntungan bagi bisnes ini.
  • Elemen utama dalam produk cenderahati adalah cetakan pada produk tersebut. Jadi saya kongsikan dengan anda jenis-jenis cetakan pada produk cenderahati dan contoh cetakan yang dihasilkan pada produk cenderahati.

 

bisnes cenderahati, cenderahati murah, cenderahati perkahwinan murah, cenderahati korporat murah, perniagaan cenderahati, cenderahati perkahwinan, pembekal cenderahati malaysia, cenderamata korporat murah di Malaysia

  • Dalam modul ini saya ajar anda teknik sempoi GILER yang mana telah saya gunakan BERKALI-KALI untuk buat marketing secara online dan offline
    Saya tunjuk pada anda contoh iklan yang saya buat di Mudah.my dan Facebook. Anda ikut jer cara saya buat iklan atau copy jer iklan saya yang saya bagi tu. ( PERGHHH!!! NAK MUDAH MACAM MANA LAGI! )
  • Untuk mendapatkan jualan berganda PUNYA, saya ajar anda teknik paling berkesan untuk mendapatkan pelanggan anda dan bagaimana cara nak dapat tempahan dalam skala yang besar.
  • Saya akan dedahkan siapa sasaran pelanggan anda yang sebenar dan majlis atau aturcara apakah yang memang sentiasa ada permintaan untuk cenderahati bagi majlis mereka. ( HOT DEMAND PUNYA PRODUK! )
  • Elemen utama dalam produk cenderahati adalah cetakan UNIK pada produk tersebut. Jadi saya kongsikan dengan anda jenis-jenis cetakan pada produk cenderahati dan contoh cetakan yang dihasilkan pada produk cenderahati.

 

bisnes cenderahati, cenderahati murah, cenderahati perkahwinan murah, cenderahati korporat murah, perniagaan cenderahati, cenderahati perkahwinan, pembekal cenderahati malaysia, cenderamata korporat murah di Malaysia

  • Saya akan tunjukkan kepada anda carta alir YANG RINGKAS dan MUDAH DIFAHAMI bagi proses membuat tempahan bermula tempahan dari pembekal hingga penghantaran kepada pelanggan.
  • Saya juga telah sediakan Video Tutorial langkah demi langkah cara bagi anda mendaftar dengan pembekal secara online.
  • Bagi melancarkan bisnes startup anda, saya ajar anda TEKNIK LUAR BIASA mencari pembekal yang akan beri kelebihan pada anda berbanding pesaing lain.
  • Saya akan DEDAHKAN terus 3 PEMBEKAL utama yang gunakan untuk berurusan selama ini. Saya mencadangkan pembekal tersebut kerana amat mudah berurusan dengan mereka.

 

Tak cukup lagi dengan modul-modul bisnes cenderahati diatas, saya akan berikan BONUS TAMBAHAN yang tak perlu anda minta-minta lagi dari admin….

bisnes cenderahati, cenderahati murah, cenderahati perkahwinan murah, cenderahati korporat murah, perniagaan cenderahati, cenderahati perkahwinan, pembekal cenderahati malaysia, cenderamata korporat murah di Malaysia

  • Video panduan saya ini akan guide anda langkah demi langkah untuk menjadi ahli berdaftar dengan Mudah.my
  • Untuk pengetahuan, ada jenis iklan dikenakan caj di Mudah.my, jadi saya guide anda teknik untuk iklan PERCUMA di Mudah.my
  • Saya akan tunjukkan anda kategori iklan yang boleh berikan impak BESAR  kepada iklan anda di Mudah.my
  • Video panduan yang saya sediakan akan guide anda cara untuk upload gambar iklan anda bagi menarik lebih ramai pelanggan. ( CONFIRM PELANGGAN TERUS DEAL PUNYA LAA! )
  • Saya dah sediakan untuk anda ayat iklan yang sesuai untuk iklan di Mudah.my, anda salin je ayat saya. ( PERGHH! NAK MUDAH MACAM MANA LAGI…TAKDE ORG BLG BAGI PUNYA LAA! )

 

bisnes cenderahati, cenderahati murah, cenderahati perkahwinan murah, cenderahati korporat murah, perniagaan cenderahati, cenderahati perkahwinan, pembekal cenderahati malaysia, cenderamata korporat murah di Malaysia

  • Saya guide anda cara mengiklan PERCUMA DALAM CARA PALING MUDAH dengan FB Group dan saya kongsikan kelebihan mengiklan di FB Group.
  • Tak semua FB Group sesuai untuk anda iklan, jadi saya share teknik PUKAU mencari FB Group yang berkualiti dan CONFIRM ada result.
  • Saya guide anda teknik yang betul ketika anda membuat pos pada FB Group supaya dapat menarik perhatian prospek.
  • Anda perlu bina group anda sendiri untuk membina pelanggan setia anda. Jadi saya tunjukkan bagaimana cara untuk buat FB Group anda sendiri dan pilih kategori sesuai untuk group anda.
  • Lagi ramai ahli FB Group anda, lebih bagus. Jadi saya tunjuk anda teknik yang saya gunakan untuk tambah ahli baru dengan pantas. ( AHLI RAMAI CONFIRM CLOSE SALES LAGI MUDAH PUNYA!!! )

 

bisnes cenderahati, cenderahati murah, cenderahati perkahwinan murah, cenderahati korporat murah, perniagaan cenderahati, cenderahati perkahwinan, pembekal cenderahati malaysia, cenderamata korporat murah di Malaysia

  • Anda tak payah susah-susah cari font, saya dah siapkan untuk anda font-font yang OHSEM PUNYA untuk anda guna masa buat design customer anda.
  • Saya juga bagi percuma pada anda tulisan-tulisan yang SANGAT kreatif dan sangat-sangat rare yang anda boleh gunakan untuk buat design yang kreatif.
  • Saya sediakan checklist perkara-perkara penting yang anda kena buat bagi membuat setiap tempahan yang anda perlu follow jer. Checklist ini adalah KUNCI UTAMA kejayaan bisnes cenderahati ini!
  • Saya beri anda template Quotation dan Invois dalam bentuk softcopy, yang anda boleh edit dan gunakan terus untuk tempahan pelanggan anda nanti.
  • Saya guide anda untuk dapatkan terus katalog terkini dari pembekal produk-produk lain secara percuma.

 

DAN LAST SEKALI BONUS TAK MASUK AKAL YANG DITAWARKAN ADALAH……

bisnes cenderahati, cenderahati murah, cenderahati perkahwinan murah, cenderahati korporat murah, perniagaan cenderahati, cenderahati perkahwinan, pembekal cenderahati malaysia, cenderamata korporat murah di Malaysia

  • Saya faham anda akan ada banyak persoalan kerana masih baru lagi dengan bisnes cenderahati. Jadi saya sediakan satu Group FB khas untuk kumpulkan semua usahawan cenderahati. ( BONUS MACAM MANA LAGI NAK KAN…. :p )
  • Dengan adanya group ini, anda boleh dapatkan bantuan dan sokongan dari rakan lain serta berkongsi idea serta tips perniagaan cenderahati ini.
  • Anda juga tidak akan berseorangan menjalankan bisnes cenderahati kerana rakan lain sedia bertukar fikiran dan bersama-sama selesaikan apa juga kemusykilan anda.

bisnes cenderahati, cenderahati murah, cenderahati perkahwinan murah, cenderahati korporat murah, perniagaan cenderahati, cenderahati perkahwinan, pembekal cenderahati malaysia, cenderamata korporat murah di Malaysia

  • Saya dedahkan kepada anda senarai 100 pembekal produk cenderahati yang terkini di Malaysia yang boleh anda pilih ikut lokasi dan keserasian anda. ( TAK PAYAH PENING2 LAGI NAK CARI PEMBEKAL YER! )
  • Senarai pembekal yang saya berikan lengkap dengan alamat, laman web, nombor contact serta diasingkan ikut kategori produk. Anda tak perlu susah-susah cari sana sini info pembekal.
  • Anda boleh gunakan senarai pembekal yang saya kongsikan ini dan anda boleh daftar dengan mana-mana pembekal pilihan anda.
  • Saya juga sediakan TIPS PENTING mendaftar dengan pembekal yang wajib anda gunakan bagi mendapat kelulusan dengan mudah.

bisnes cenderahati, cenderahati murah, cenderahati perkahwinan murah, cenderahati korporat murah, perniagaan cenderahati, cenderahati perkahwinan, pembekal cenderahati malaysia, cenderamata korporat murah di Malaysia

AMACAM! NAK MUDAH BISNES MACAM MANA LAGI – DARI MODUL SEHINGGA BONUS TAMBAHAN KORANG BOLEH DAPAT DARIPADA PANDUAN BISNES CENDERAHATI INI BEB! TAWARAN INI HANYA TERHAD KEPADA 100 PEMBELI TERAWAL SAHAJA YER!!!!!!

bisnes cenderahati, cenderahati murah, cenderahati perkahwinan murah, cenderahati korporat murah, perniagaan cenderahati, cenderahati perkahwinan, pembekal cenderahati malaysia, cenderamata korporat murah di Malaysia